ΣΠΑΛΑ ΜΟΣΧΟΥ

Προέρχεται από τον ώμο του ζώου. Είναι ζουμερή, νόστιμη και ιδανική για μαγείρεμα σε φούρνο ή στην ψησταριά.

Η μοσχαρίσια σπάλα είναι ένα από τα πιο νόστιμα κομμάτια βοδινού κρέατος. Είναι ιδανική για μαγείρεμα σε φούρνο ή στην ψησταριά, αλλά μπορεί να εκτοξευθεί σε νέα ύψη γαστρονομίας με τη χρήση υγρών ψησίματος ή μαρινάδων για αργή μαγειρική.
Η προετοιμασία της σπάλας είναι απλή και μπορεί να συνοδευτεί με διάφορα αρωματικά και μπαχαρικά για να ενισχυθεί η γεύση της. Μπορεί να κοπεί σε φέτες για μοναδικά σάντουιτς, ή να μαγειρευτεί ολόκληρη για μεγαλύτερες παρέες.
Αποτελεί μια προσιτή και νόστιμη επιλογή για κάθε είδους συνταγή. Είναι μια υψηλής διατροφικής αξίας πηγή πρωτεΐνης, βιταμινών και μετάλλων, κάνοντας το μια απόλυτη επιλογή για να απολαύσετε μια λαχταριστή και θρεπτική γεύση.