ΠΙΚΑΝΙΑ BLACK ANGUS ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ

Η Ουρουγουάη είναι ο παράδεισος για την αναπαραγωγή αγγλικών φυλών όπως το Aberdeen Angus και το Hereford. Βρίσκεται ανάμεσα στη ζέστη των τροπικών και τα χιόνια του νότου. Eχει τέσσερις εποχές με εύκρατο κλίμα, μοναδικά πλούσια νερά και εύκρατα βοσκοτόπια υψηλής ποιότητας που καλύπτουν ολόκληρη τη χώρα.

Η πικάνια είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη βραζιλιάνικη κουζίνα και έχει κερδίσει διεθνή αναγνώριση για την εκλεπτυσμένη γεύση και την ζουμερότητά της.

Η Picanha premium έχει μια λεπτή στρώση λίπους στο επάνω μέρος, που τη βοηθά να διατηρήσει την υγρασία και να προσδώσει μια εκπληκτική γεύση κατά το μαγείρεμα. Το κρέας είναι πολύ πλούσιο σε γεύση, ζουμερό και μεταξένια υφή.

Μαγειρεύεται συνήθως ψημένη στη σχάρα ή στο φούρνο, για να επιτευχθεί η τέλεια εκδοχή της. Μπορεί να κόπει σε φέτες και σερβίρεται με σάλτσες ή απλά με έναν απλό αλάτι και πιπέρι για να αναδειχθεί η φυσική του γεύση.

Η Picanha premium είναι μια απόλαυση για τους λάτρεις του κρέατος, προσφέροντας μια πλούσια, γευστική εμπειρία που θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς γευστικούς ουρανίσκους.