Το νουά είναι κομμάτι κρέατος που προέρχεται από το εσωτερικό μέρος του μπουτιού του μοσχαριού.
Μπορείτε να δοκιμάσετε το νουά σε μαγειρευτά κατσαρόλας, όπου θα εξαπολύσει τη γεύση του σε μία πλούσιο σάλτσα. Επίσης, μπορείτε να το μαγειρέψετε στο φούρνο, προσθέτοντας αρωματικά μπαχαρικά και βότανα για να δημιουργήσετε ένα πιάτο γεμάτο γεύση και ζουμερότητα. Εναλλακτικά, μπορείτε να το μαγειρέψετε ως βραστό, δημιουργώντας ένα απαλό και ζουμερό κρέας που λιώνει στο στόμα.
Ανεξάρτητα από τον τρόπο μαγειρέματος που επιλέξετε, το νουά θα προσφέρει μια εξαιρετική γευστική εμπειρία.