TRI-TIP BLACK ANGUS

Το tri-tip Black Angus είναι ένα εκλεκτό και άνευ οστού κομμάτι με τριγωνικό σχήμα, που βρίσκεται στο οπίσθιο τμήμα της ράχης του μοσχαριού. Διαθέτει εξωτερικό λίπος και εσωτερικές μυϊκές πλάγιες ίνες.

Διαλέξτε την κοπή και την χώρα προέλευσης

Άπαχο αλλά γεμάτο γεύση, αυτό το βοδινό κρέας παρασκευάζεται συχνά χρησιμοποιώντας μόνο αλάτι και πιπέρι και ψήνεται στη σχάρα. Χάρη στον συνδυασμό της τρυφερότητας με τον γενναιόδωρο βαθμό μαρμάρωσης, είναι λείο και χυμώδες,

Οι σεφ λατρεύουν το tri-tip χάρη στην όμορφη μαρμάρωσή του, που πλημμυρίζει αυτό το κομμάτι με μια βαθιά, πλούσια, μοσχαρώδη γεύση και ένα ιδανικό πάντρεμα της μοσχαρίσιας έντασης με τον βουτυρώδη πλούτο.

Είναι πολύ λιγότερο δαπανηρό από μια κοπή Ribeye, ενώ κατά κάποιο τρόπο καταφέρνει να είναι εξίσου γευστικό. Πολλοί θεωρούν το tri-tip την πιο υποτιμημένη μπριζόλα από όλα και την καλύτερη αξία.