Οι γκάουτσο των Pampas αποτελούν τεράστιο μέρος της ιστορίας και του πολιτισμού της Αργεντινής και οι Αργεντινοί αγρότες διατηρούν σήμερα περίπου 50 εκατομμύρια βοοειδή, πάνω από τα μισά από τα οποία είναι το Aberdeen Angus.
Αυτό το κομμάτι κρέατος ξεχειλίζει από γεύση και ευωδιά, ενώ η υφή του είναι ζουμερή και μαλακή. Έχει μια έντονη βουτυρένια γεύση, καθιστώντας το ένα από τα πιο νόστιμα και επιθυμητά κομμάτια κρέατος από λάτρεις της καλής κουζίνας.
Για να απολαύσετε πλήρως το Black Angus Ribeye Steak, συνιστάται η μαγείρεμα στη σχάρα ή στο τηγάνι, ώστε να διατηρηθούν οι φυσικές του γεύσεις και να διασφαλιστεί η υφή του. Μπορείτε να συνοδεύσετε αυτό το υπέροχο κρέας με λαχανικά της εποχής, πουρές, φρέσκες σαλάτες ή και πιο παραδοσιακά με ψητές πατάτες, δημιουργώντας ένα γευστικό και εντυπωσιακό γεύμα που θα απολαύσουν όλοι οι λάτρεις της απολαυστικής κουζίνας.