ΠΙΚΑΝΙΑ BLACK ANGUS ΗΠΑ

Τα βοοειδή Black Angus προέρχονται από τη Σκωτία και συγκεκριμένα από το Aberdeen Angus. Αφού εξήχθησαν μερικές αγελάδες στις Ηνωμένες Πολιτείες, αναμίχθηκαν με Longhorns. Το Black Angus Ηνωμένων Πολιτειών είναι ιδιαίτερο για την υψηλή μαρμάρωσή του. Αυτό κάνει το βοδινό κρέας πιο τρυφερό και πιο νόστιμο.

Η πικάνια είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη βραζιλιάνικη κουζίνα και έχει κερδίσει διεθνή αναγνώριση για την εκλεπτυσμένη γεύση και την ζουμερότητά της.

Η Picanha premium έχει μια λεπτή στρώση λίπους στο επάνω μέρος, που τη βοηθά να διατηρήσει την υγρασία και να προσδώσει μια εκπληκτική γεύση κατά το μαγείρεμα. Το κρέας είναι πολύ πλούσιο σε γεύση, ζουμερό και μεταξένια υφή.

Μαγειρεύεται συνήθως ψημένη στη σχάρα ή στο φούρνο, για να επιτευχθεί η τέλεια εκδοχή της. Μπορεί να κόπει σε φέτες και σερβίρεται με σάλτσες ή απλά με έναν απλό αλάτι και πιπέρι για να αναδειχθεί η φυσική του γεύση.

Η Picanha premium είναι μια απόλαυση για τους λάτρεις του κρέατος, προσφέροντας μια πλούσια, γευστική εμπειρία που θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς γευστικούς ουρανίσκους.