FLAP STEAK BLACK ANGUS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

Οι γκάουτσο των Pampas αποτελούν τεράστιο μέρος της ιστορίας και του πολιτισμού της Αργεντινής και οι Αργεντινοί αγρότες διατηρούν σήμερα περίπου 50 εκατομμύρια βοοειδή, πάνω από τα μισά από τα οποία είναι το Aberdeen Angus.

Το flap steak Black Angus είναι μία ιδιαίτερη κοπή μοσχαρίσιου κρέατος που προέρχεται από το χαμηλό πίσω-κάτω μέρος του ζώου. Βρίσκεται σχετικά κοντά στο flank και έχει παρόμοια υφή, αλλά είναι ελαφρώς πιο παχύ και πιο λιπαρό, προσφέροντας ένα πιο ζουμερό αποτέλεσμα. Διαθέτει μεταλλική γεύση, έντονα αρώματα και λεπτή δομή.

Η εξαιρετική μάρμαρη σύνθεση του flap steak Black Angus ενισχύει την μαλακότητά του και προσδίδει μια πλούσια, λιώνουσα στο στόμα απόλαυση. Όταν μαγειρευτεί με τον ιδανικό τρόπο, οι ζουμεροί χυμοί του διοχετεύονται σε κάθε μπουκιά, δημιουργώντας μια έκρηξη από γευστικές αισθήσεις. Είτε το μαρινάρετε και το ψήνετε στη σχάρα, το τηγανίζετε σε ζεστό τηγάνι ή το ψήνετε στο φούρνο, το flap steak Black Angus υπόσχεται μια γαστρονομική περιπέτεια για τους λάτρεις του κρέατος.